Kinderkleding trends in de zomer

Ibiza in Nederland? Ik dacht het wel, en dan voornamelijk kinderkleding. Zomer 2017 wordt weer het jaar van de felle kleurtjes en mooie printjes. Deze zomer en eigenlijk ook de winter hebben we al vele collecties en merken gezien die veel leuke kleding hadden met allerlei diverse prints. De tropical print is al een tijd in volle gang en ook in de zomer van 2017 ga je deze trend terug zien. Wat we ook veel terug gaan zien op het gebied van kinderkleding zijn plaatjes van bijvoorbeeld een meloen of ijsjes. De dierenprint blijft ook nog een tijdje doorgaan in de zomer en hiermee bedoelen we geen drukke luipaard print, maar printjes met dieren zoals schattige hondjes, olifantjes noem maar op. Een nieuwe garderobe hebben we dus nog niet nodig.

Zomerse kinderkleding jurkjes en korte broekjes

Iedere zomer zien we de kinderkleding jurkjes weer verschijnen. Jurkjes zullen altijd mode blijven. Er worden iedere keer kleine veranderingen gedaan aan de jurkjes, waardoor jouw kindje of jijzelf er weer hip bij loopt. Dit jaar zagen we vooral lange jurken voor de kinderen (voor de dames ook natuurlijk). Dat gaan we dit jaar ook weer terug zien, maar dan in een nieuw jasje. Veel meer jurkjes met leuke printjes, schattige details zoals een split aan de zijkant en hier en daar een beetje kant of een ander leuk detail. Natuurlijk zijn er niet alleen leuke jurkjes voor in de zomer, maar ook korte broekjes. De jongens moeten ook wat kunnen dragen. Voor zowel de jongens als de meisjes zien we ieder jaar leuke broekjes verschijnen. Denk bijvoorbeeld aan de kinderkleding broekjes met kant voor de meisjes of de stoere korte baggy broeken voor de jongens. We zien steeds vaker de joggingsbroek verschijnen. Ook zien we in de winkels steeds meer kortere broeken van sweatstof. Wie weet wordt dit wel de nieuwe trend van 2017. Wat we sowieso wel weer terug gaan zien zijn de tuinbroeken voor zowel de jongens als de meisjes in stoere stoffen, zoals denim. Ben jij al klaar voor de zomer?

kinderkleding
Algemene zomertrends

Hippe zwemkleding

Niet alleen verschijnen er nieuwe trends op het gebied van de kleding, maar ook op het gebied van badmode. Het is geen zomer zonder een goede bikini of zwembroek toch? De badmode is in de afgelopen tijd heel erg veranderd. Voorheen hadden we wat saaiere modellen met basic kleurtjes, zoals wit, zwart, roze en blauw. Op steeds jongere leeftijd willen de meisjes de trends van dit jaar bijhouden. Vorig jaar zagen we het badpak steeds meer in de populaire badmode binnendringen en terecht. Het badpak is populair. Tegenwoordig is het niet meer voor je oma, maar kan je kindje of jij ook prima een badpak kopen. Dit jaar zien we vooral badpakken met een laag uitgesneden voorkant die dicht geregen zijn met veters. Voor de kinderen is dat natuurlijk iets te gewaagd, maar er zijn allerlei andere leuke opties voor kinderen. Wat we vooral weer bij de bikini’s terug gaan zien zijn de trianglebikini’s, retro bikini’s met hoge broekjes en bikini’s met haltertops. Zowel de bikini’s als de badpakken zijn er te vinden in allerlei leuke modellen met schattige printjes voor de kinderen. Als je kindje daar niet van houdt, kan ze natuurlijk altijd voor een basic bikini gaan. Voor de jongens daarin tegen is het allemaal wat gemakkelijker. Op het gebied van de jongens zwembroeken gaan we weinig verandering zien dit jaar. Wel zijn er allerlei nieuwe collecties uitgebracht. Alle collecties hebben weer allerlei leuke zwembroeken met diverse printjes in verschillende modellen.