Koter & Co : De leukste babywinkel in Amsterdam

Koter & Co is de allerleukste kinder- en babywinkel van Amsterdam. De winkel is gevestigd in de Scheldestraat in de gezellige rivierenbuurt. Daarnaast heeft Koter & Co ook een webwinkel waarop je 24 uur per dag het assortiment van Koter & Co kunt shoppen.

 

Ruim assortiment babyproducten

Koter & Co verkoopt als babywinkel in Amsterdam niet alleen kleding, maar ook het mooiste beddengoed en accessoires om de babykamer gezellig mee aan te kleden. Ook voor kinderwagens en kraamcadeautjes ben je bij Koter & Co aan het juiste adres. Koter & Co verkoopt niet alleen de bekende merken zoals Koeka, Maxi Cosi en Petit Bateau, maar ook nieuwe en hippe merken zoals BOOF, FCTRY en Fresk.

 

Duurzaam voor de baby

Koter & Co voelt als beste babywinkel van Amsterdam de verantwoordelijkheid om duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben. Een van de manieren waarop zij dit doen is door duurzame merken te voeren. Bijvoorbeeld het eerdergenoemde merk Fresk maakt uitsluitend producten van biologisch katoen. Ook Molo richt zich op het natuurvriendelijk en eerlijk produceren van de mooiste kinderkleding. Molo heeft een ruim assortiment aan mooie kinderkleding voor zowel jongens als meisjes.

 

De belangrijkste manier waarop Koter & Co duurzaamheid centraal stelt is echter door uitsluitend met kwalitatief goede merken samen te werken. Wanneer kleding, maar ook kinderwagens en andere producten langer gebruikt kunnen worden, hoeft er minder afgedankt te worden. Zo heb je niet alleen zelf langer plezier van je aankoop bij Koter & Co, het is ook nog eens milieuvriendelijker. Ben je bang dat deze producten dan ook duurder zijn? Dit valt reuze mee, zeker als je rekening houdt met het feit dat je met een kwalitatief goede aankoop langer kunt doen. Geen verwassen shirtjes of verkleurde vestjes, maar kinderkleding die door meerdere broertjes en zusjes gedragen kan worden.

 

De leukste babywinkel in Amsterdam

Koter & Co is gevestigd in de gezellige rivierenbuurt in Amsterdam. De rivierenbuurt is van oorsprong een vrij rustige buurt, hoewel er tegenwoordig ook veel leuke hotspots te vinden zijn. Wanneer je een bezoek gaat brengen aan de leukste babywinkel in Amsterdam kun je dit dan ook heel goed combineren met andere leuke winkels, restaurants of een fijn terrasje. Met name de scheldestraat, rijnstraat en maasstraat zijn de moeite waard om te bezoeken. Je kunt Koter & Co met het openbaar vervoer bereiken, maar ook parkeren is goed mogelijk in de scheldestraat. Parkeren kan voor de deur, en voor Amsterdamse begrippen goedkoop.