Leuke en stoere kledingmerken voor jongens

Ieder kind en iedere ouder is anders en heeft een andere smaak of stelt andere prioriteiten aan kleding. De één gaat voor comfort de ander wil liever hippe kleding met veel kleur. Verschillende merken spelen feilloos in op deze behoeftes.

Voor de sportieve en avontuurlijke jongens
Lacoste is een merk dat ooit begonnen is met tenniskleding. Tegenwoordig is Lacoste uitgegroeid tot een iconisch merk voor iedereen die van een sportieve en kleurrijke outfit houdt. Ze hebben leuke shirtjes, nette truien en bloesjes en alle soorten schoenen. Terugkomende kleuren zijn de basiskleuren donderblauw, wit en zwart, maar Lacoste maakt ook gebruik van felle kleuren zoals hemelsblauw, rood, groen en soms geel. Qua print houden ze het redelijk rustig, ze maken vooral gebruik van een streepjesmotief, ruitjes of het logo staat groot op het shirt. Door de manier waarop ze de kleur en print gebruiken straalt de kleding sportiviteit en vrolijkheid uit en is de kleding tegelijkertijd eigentijds, netjes en gekleed.

Stoer, casual en gekleed.
Wil je graag nette en stoere kleding voor je zoontje, dan is Mayoral jouw merk. Alle kleding beschikt over een bepaalde klasse waardoor het geschikt is voor alledaags of voor speciale gelegenheden. In de kleding van Mayoral loopt je zoon er ook helemaal bij volgens de trends van deze herfst en winter. Bordeauxrood, donderblauw, bruin en grijs zijn de kleuren die je veel terugziet in de nieuwe collectie. Deze bestaat uit nette truien en bloesjes, sportieve jasjes, stoere winterjassen of colbertjes. In de kleding van Mayoral wordt je zoon een echt heertje.

Vrolijke kleuren en leuke print
Quapi is een merk dat bekend staat om haar vrolijke en kleurrijke kinderkleding. De kleding voor de jongens is een combinatie van rustige kleuren met felle kleuren en leuke prints. In vergelijking met de ander genoemde merken is de kleding wat drukker en zijn er meer felle kleuren beschikbaar. Ontzettend leuk voor de jongens die lekker willen opvallen.