LoFff

LoFff

LoFff is een vrolijk, mooi, elegant en erg meisjes achtige merk vol met leuke rokjes en jurkjes en vestjes. De collectie van LoFff is leuk voor gelegenheden maar ook voor een dagelijkse dag. De collectie van LoFff spreekt vaak van roezeltjes, printjes op een mooie elegante meisjesachtige manier. De kinderkleding van LoFff kun je verkrijgen bij Tofje in de maten 92 tot en met 140.

 

LoFff collectie

WE DRESS GIRLS FABULOUSLY! De slogan van LoFfff. LoFff bied elk jaar twee collecties uit een zomer en winter collectie. De zomercollectie is altijd vol met leuke en vrolijke kleuren. De wintercollectie heeft altijd erg mooie en feestelijke collectie.
LoFff is vooral beend om de plooi roken en jurkjes verkoopt maar ze hebben ook veel vestjes en T-Shirtjes. Ook verkopen ze bijpassende leggings, bolero’s en sjaaltjes. Hierdoor kan je combineren tot je er bij neervalt.

Door de hoge kwaliteit kleding van LoFff heb je extra lang veel plezier van je kleding. De kleding is daarom ook erg geschikt voor de kindjes die van spelen houden. De kleren gaan lang mee zo kun je je jurkje doorgeven aan je zusjes als je die hebt.

LoFff is voor meisjes die genieten van het leven, van kleur houden en erg meisjes achtig zijn. Meisjes die willen experimenteren met hun kledingstijl zijn helemaal bij het goede adres. Als je eenmaal een kledingstuk van LoFff heb gekocht wil je niets anders meer. Misschien ga je het wel zo leuk vinden dat jij dat te gekke jurkje niet meer uit wil doen!

LoFff Team

LoFff werkt met een team vol mensen die zich echt inzetten voor dit meisjesmerk. Het team bestaat uit gewoon werknemers, klanten en adviseurs. Want ze zeggen altijd, je leert het meeste van je klanten zelf.