Meisjeskleding voor alle type meisjes!

Heb jij een dochter? Dan heb je vast al het moment gehad dat zij ineens hun eigen kleding willen uitkiezen. En anders staat dit moment je nog te wachten! Alle kinderen gaan hun eigen stijl ontdekken en creëren en dat geldt ook voor de kledingstijl. Gelukkig is er meisjeskleding in overvloed en kan elk meisje haar stijl vinden!

Merken meisjeskleding

Er zijn honderden kinderkleding merken, voor baby’s, kinderen, jongens en meisjes. Zo veel merken, zo veel collecties en zo veel stijlen, door de bomen zie je het bos niet meer! Laten we is kijken naar een aantal prachtige merken voor meisjes.

Quapi
Quapi heeft vrolijke en speelde meisjeskleding, maar ook kleding voor jongens en baby’s. Het merk staat bekend om de opvallende kleuren in combinatie met basic kleuren. De stijl is stoer, speels en vrolijk, maar ook geschikt voor echte meisje meisjes.

Little Label
Little Label is een meer basic baby- en kinderkleding merk en heeft mooie meisjeskleding. De jurkjes, rokjes, shirtjes, maillots etc. bestaan uit rustige kleuren als beige, bruin, zachtroze, blauw, wit en grijs. Alle kleding is goed met elkaar te combineren en dat maakt het merk erg handig. Ook heeft ieder meisje basics in haar kast hangen!

LoFff en LoveStation22
Dit zijn nou echte meisjeskleding merken. Beide merken verkopen alleen kleding speciaal voor meisjes. LoFff verkoopt prachtige jurken, maar ook rokjes, shirtjes etc. Voor alle type meisjes is er een mooie outfit te scoren, stoer, lief, verlegen, druk, rustig, noem maar op! Voor een alledaagse dag, een schooldag, een feestje of een bruiloft, de perfecte jurk scoor je bij LoFff. LoveStation22 is een ‘’dochtermerk’’ van LoFff en heeft ook alleen meisjeskleding. De collectie bestaat vooral uit jurkjes is prachtige kleuren en printjes. Uniek, soms een beetje gek en vooral stijlvol, dat is LoveStation22.

Meisjeskleding bij Tofje

De genoemde merken en nog veel meer merken vind je allemaal bij Tofje! Een baby- en kinderkleding webshop waar je in iedere kledingstijl een perfecte outfit scoort. Makkelijk, overzichtelijk en handig!