Op zoek naar leuke kinderkleding voor de feestdagen? We helpen je op weg!

Het is al lastig om een leuke outfit voor jezelf samen te stellen, laat staan dat je ook nog moet bedenken waarin je de kinderen laat pronken. Om je op weg te helpen geven we je hier wat suggesties van leuke merken en sites zodat je kind er dit jaar weer op en top uitziet!

Kado of niet?

Als je iets leuks voor de feestdagen wil kopen is het belangrijk om jezelf af te vragen of je iets voor je eigen kindje wil kopen of voor het zoontje of dochter van een vriendin. Als je iets koopt voor de baby van je vriendin is het erg goed om te weten dat smaken heel erg kunnen verschillen. Het outfitje wat jij in gedachte hebt kan in jouw ogen misschien heel erg schattig zijn. Je vriendin vindt het misschien maar een tuttig setje. Als je hierover twijfelt is het dan ook beter om iets te kopen wat leuk is voor je vriendin en haar baby of kind. Baby-pret verkoopt een hele grote collectie van draagsystemen voor baby’s en peuters. Erg handig om je baby op een veilige en comfortabele manier mee te dragen. Het voordeel is dat je volledige bewegingsvrijheid behoudt. Je hebt beide handen vrij om rustig het huishouden te doen of je fiets op slot te zetten.

Feestkleding voor chique aangelegenheden
Moet je kind echt voor de dag komen, dan moet je bij Mayoral zijn. Mayoral heeft kleding voor baby’s, jongens en meisjes tot 16 jaar. Het merk maakt kleding die echt in het oog springt. Ze maken gebruik van zachte kleuren en unieke details. De kwaliteit straalt van de kleding af door het gevoel voor verfijning. Voor de meisjes zijn er hele nette jurkjes met ingetogen kleuren en prachtige prints die de outfit een dromerige uitstraling geven. Voor de echte dametjes heeft Mayoral ook formele outfits met een volwassen en stijlvolle uitstraling. De kleur is neutraal en er wordt gebruik gemaakt van combinaties zoals een leuk shirt met een gebreid vestje die afgezet is met bont. De collectie voor jongens is wat stoerder, maar zeker feest-waardig. Ze hebben smaakvolle gebreide vesten, formele blazers en nette broeken die erg geschikt zijn voor speciale gelegenheden.

Speelse, vrolijke en nette kleding voor elke gelegenheid
Bij sommige gelegenheden is het niet nodig om helemaal in stijl te komen, maar is netjes en casual al voldoende. Het merk Lofff maakt leuke kleding voor meisjes. Een Lofff-outfit kan gedragen worden bij gelegenheden of gewoon in de vrijetijd. De kleding is vrolijk, mooi, elegant en echt meisjesachtig. Dat komt door de leuke printjes, strikjes, bloemetjes en franjes. Zoals echte meisjes het graag zien is er veel gebruik gemaakt van de kleur roze en paars. Lacoste is ook een goed merk als het gaat om nette kleding met een speels en sportief karakter. Lacoste maakt gebruik van felle kleuren in een smaakvol design.