Zo shop je de leukste sneakers voor jouw kind!

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook voor de kleintjes zijn sneakers onwijs populair, want hoe cute zijn die kleine versies van Nikes en Vans?! Toch zijn sneakers niet altijd goedkoop, helemaal als je ze van bekende merken wilt kopen. Dit is erg zonde voor schoenen waar de kids zo uitgroeien! Daarom zetten we hier de beste tips voor het goedkoop aanschaffen van sneakers voor jou op een rij!

Vintage/Tweedehands

Sommige mensen zweren erbij en anderen hebben er een grote hekel aan, tweedehands of vintage winkels. Toch is dit een goede manier om voor een leuke prijs sneakers in te slaan voor jouw kleine. Vooral voor kinderschoenen kan dit een ideale plek zijn, omdat kinderen uit hun schoenen groeien en ouders deze schoenen vaak doneren aan dit soort winkels. Ook hoeft het niet van slechte kwaliteit te zijn. Sommige tweedehands winkels hanteren namelijk een kwaliteitsregel waardoor alleen goede, kwalitatieve sneakers in de winkel terecht komen. Neem dus eens een kijkje! 

Sale

Naast tweedehands winkels kun je ook bij de gewone retailers langs. Hier kun je namelijk de uitverkoop goed in de gaten houden en kijken of er leuke sneakers tussen zitten. Sommige winkels hebben het hele jaar door afgeprijsde producten in hun winkel staan, waardoor je dus regelmatig goede deals kunt vinden. Ook heb je de winter en zomer uitverkoop waar je vaak sneakers kan inslaan met mooie kortingen. Merken zoals Nike, Adidas en Vans kun je dan voor een prikje binnen halen. Zeker de moeite waard dus!

Online kortingen

Naast de uitverkoop, heb je ook regelmatig kortingen die je online kunt vinden. Zo zijn er speciale websites, zoals E-kortingscode.nl, die voor grote merken zoals Nike kortingen opzoeken en die kortingscodes op hun website plaatsen. Zo kun jij voor jouw favoriete merk leuke kortingen vinden en daarmee jouw ideale item goedkoop aanschaffen. Deze kortingen kan je dan vaak gebruiken op de website van het merk zelf. Dit is dus ideaal voor sneakers die jouw kind maar tijdelijk kan dragen! Dit zijn drie goede manieren om sneakers voor jouw kleine voor een goede prijs te kunnen kopen! Iedereen begrijpt dat sneakers niet altijd betaalbaar zijn, helemaal als je er maar even mee kunt doen. Laat je daardoor niet ontmoedigen! Houdt gewoon de kortingen in de gaten en ga af en toe is bij winkels langs om te kijken of jij een goede deal kunt vinden. Het kan zijn dat je niet gelijk de juiste sneakers kunt vinden, maar met een beetje geduld kun je een heel eind komen!